Nederlands
92% van 100
9.2 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Clou verwelkomt kleur!

Eindelijk! Kleuren zijn weer welkom in ons leven.


DRIE PRACHTIGE MODELLEN OM UIT TE KIEZEN.

Rond of rechthoekig? Vloeiend of strak? Onze alombekende Flush 3 is de classic bij uitstek en toch net dat beetje specialer dan alle copycats, dankzij de ovale afvoerplug. De Vale serie met z’n zachte curve heeft een onmiddellijke aantrekking. Zowel het ronde als een rechthoekig model zijn nu verkrijgbaar met mat glazuur in kleur.


ZES NIEUWE KLEUREN, WANT KLEUREN BETEKENEN BLIJDSCHAP!

Welke matte tint past in uw ruimte? Grijs, mosterd, Italiaans zand, blauw, roze en pijnboom groen. Van koel en beheerst, tot warm en uitbundig. En toch allemaal heerlijk eigentijds! Welke kleur u ook kiest, een vrolijke sfeer is gegarandeerd.


EEN MAGNIFIEKE MATCH MET PVD.

Naast de speels gekleurde fonteinen voegen we ook een reeks opvallende nieuwe varianten toe aan ons assortiment van kranen en accessoires. Ontdek de gouden, bronzen en gunmetal versies van de Kaldur koudwaterkranen, de compacte MiniSuk sifon, de ovale Flush afvoerplug, Marathon hoekstopkraan en diverse Flat en Sjokker accessoires. BINNENKORT VERKRIJGBAAR!


GECHARMEERD VAN AARDETINTEN? WIJ STAAN ACHTER JE.

Extravagante kleuren zijn mooi, maar hoe zit het met opties voor de liefhebbers van ingetogen varianten? Met de bewonderaars van de tinten die dicht bij de natuur blijven en daardoor op hun eigen manier opvallend zijn?
Bruin en beige nuances! Kies een fontein met een bruine of oranje ondertoon (mosterd of Italiaans zand) en combineer deze met prachtige bronzen details.


HEEFT U EEN BEETJE KLEURINSPIRATIE NODIG?

Dankzij onze vrolijke nieuwe tinten openen we de deur naar een heleboel nieuwe opties. Een universele ruimte met eenzelfde kleur die overal terugkomt. Of een combinatie van uiteenlopende tinten die prachtig samengaan. Het heft ligt in uw handen!

Duits
Engels
Nederlands